35٪ از کانادایی ها در طی همه گیری یک دستورالعمل جدید آموخته اند: یک مطالعه
[ad_1]
یک مطالعه در زمینه سواد غذایی از دانشگاه دالاهوسی نشان داد که تعداد کمتری از کانادایی ها در طی همه گیری ، دستورالعمل جدیدی را از آنچه انتظار می رفت ، فرا گرفتند.
در ژانویه 2021 ، در مجموع 10004 کانادایی مورد بررسی قرار گرفتند تا ببینند که چگونه عادات غذایی در طول سال گذشته تغییر کرده است و آیا کانادایی ها “با سواد غذایی” نسبت به قبل از همه گیری همه گیر هستند.
بیشتر بخوانید:
بسیاری از افراد ویروس کرونا را تجربه می کنند. در اینجا چگونگی کمک به آن آمده است
“سواد غذایی در مورد درک تأثیر انتخاب مواد غذایی بر سلامتی ، محیط زیست و اقتصاد ما است.” گزارش مطالعه از آزمایشگاه تجزیه و تحلیل صنایع غذایی در دانشگاه دالاهو.
این سواد شامل دانش تغذیه ، مهارت ، اعتماد به نفس و تصمیمات غذایی است.
یادگیری دستور العمل های جدید
این مطالعه نشان داد که قبل از همه گیری ، 56.6٪ از مردم کانادا حداقل هفت دستور العمل می دانستند. در ژانویه ، این تعداد به 62.1 درصد افزایش یافت.
متوسط کانادایی ها در حال حاضر 6.7 دستور العمل می دانند ، در مقایسه با 6.2 دستور العمل قبل از همه گیری. این گزارش می گوید محققان نتایج را غافلگیر کننده دانستند.
در این گزارش آمده است: “با توجه به میزان اهلی بودن کانادایی ها ، انتظار داریم این نسبت بسیار بیشتر شود.”
بیشتر بخوانید:
“من به جایی که از آنجا آمده ام ادای احترام می کنم”: نسل دوم کانادایی ها در هنگام همه گیری در حال آشپزی هستند
اسکاتلندی های جدید کمی تمایل به یادگیری یک دستورالعمل جدید در سرتاسر بیماری همه گیر داشتند.
نوا اسکوشیای متوسط 7.7 دستور العمل قبل از همه گیری را می داند و اکنون آنها 7.5 را می داند.
سیلوین شارلبوئیس ، مدیر آزمایشگاه تجزیه و تحلیل غذا دانشگاه دالاهو به اخبار جهانی گفت: “ما انتظار یک تغییر بزرگ را داشتیم.”
“ما در 11 ماه گذشته در مورد آشپزی صحبت کرده ایم ، مردم وقت بیشتری را در آشپزخانه می گذرانند.”
شارلبوی می گوید در بهترین حالت ، کانادایی ها امسال سواد خود را کمی بهبود داده اند.

این اعداد نیز با توجه به سن به طور قابل توجهی متفاوت هستند ، بومرها بیشترین دستورالعمل ها را 7.6 می دانند ، اما کمترین بزرگ نمایی را نیز دارند (0.2).
هزاره ها در سراسر کشور بیشترین افزایش را نشان دادند ، به طور متوسط 4.9 نسخه قبل از همه گیری و 6 نسخه بعد از همه گیری.
[ Sign up for our Health IQ newsletter for the latest coronavirus updates ]
ژنرال Z با افزایش 0.9 واحد دنبال کرد ، اکنون به طور متوسط 5.6 دستور العمل می داند.
بیشتر بخوانید:
مرد نیوبرانزویک در هنگام شیوع ویروس کرونا چالش آشپزی ایجاد می کند
در این گزارش آمده است: “در واقع ، همه گیری ، نسل های جوان را ترغیب می کند که دستورالعمل های بیشتری نسبت به نسل های قدیمی بیشتر بیاموزند.”
به طور متوسط 35.5٪ از مردم کانادا دستورالعمل جدیدی را آموخته اند.
این گزارش خاطر نشان می کند که وضعیت اقتصادی به طور غیرمنتظره ای برای سواد غذایی تعیین کننده است. افزایش کمتر از حد انتظار در دستور العمل های آموخته شده را می توان با فشار مالی بیشتر کانادایی ها در طی همه گیر شدن بیماری و همچنین تأثیر آن بر سلامت روان توضیح داد.
در این گزارش آمده است: “كانادایی هایی كه بیش از 75000 دلار در سال درآمد دارند ، معمولاً دستورالعمل های بیشتری نسبت به افراد با درآمد كمتر می دانند.”
بیشتر بخوانید:
نمایندگان فدرال در میان COVID-19 بودجه بیشتری را به سازمان های امنیت غذایی ارائه می دهند
کسانی که کمتر از این مقدار تهیه می کنند به طور متوسط 5.6 دستور العمل می دانند در حالی که کسانی که درآمد بیشتری دارند 7.1 را می دانند.
در این گزارش آمده است: “مردم تمایل به یادگیری دستور العمل های جدید دارند.”

از ابتدای شیوع همه گیر ، 38٪ از کانادایی ها دستورالعمل جدیدی را به یکی از اعضای خانواده آموزش داده اند و 37٪ از مردم کانادا دستورالعمل جدیدی را برای خود تهیه کرده اند.
این گزارش همچنین می گوید که 48٪ از کانادایی ها از ماده ای در پخت و پز خود استفاده کرده اند که قبلاً از همه گیری هرگز استفاده نکرده بودند. برای بیشتر مردم ، این یک ادویه تازه بود.
در مجموع 67.5٪ از مردم کانادا ادویه های جدید را امتحان کرده اند و به دنبال آن سبزیجات با 36.9٪ و روغن ها با 27.9٪.
با این حال ، این گزارش می گوید بسیاری از کانادایی ها هنوز در تلاشند تا غذا برای خود یا خانوارشان مدیریت کنند. “فقط 37.5٪ از کانادایی ها معتقدند که توانایی آنها در مدیریت رژیم غذایی در طول روز در طی همه گیری بهبود یافته است.”
میان وعده ها نیز همین طور است – 31.5٪ می گویند توانایی آنها در تهیه میان وعده ها بهبود یافته است.
بیشتر بخوانید:
سرگرمی همه گیر غیر معمول کار COVID-19 را از خانه دنبال می کند
این مطالعه همچنین به باغبانی می پردازد ، یکی دیگر از جنبه های سواد غذایی.
در این گزارش آمده است: “كانادایی ها وقت خود را در خانه در آغوش می گیرند تا به صورت عمودی ادغام شوند و غذای بیشتری در خانه تولید كنند.”
51 درصد کانادایی ها می گویند که در سال 2020 محصولاتی مانند میوه و سبزیجات را در خانه پرورش می دهند. هفت درصد دیگر می گویند که قصد دارند در سال 2021 در خانه مواد غذایی پرورش دهند.

بیماری همه گیر تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان کانادا داشته است ، که می تواند عادات غذایی را تحت تأثیر قرار دهد.
گلوبال نیوز با سلامت نوا اسکوشیا تماس گرفته و این مقاله را با نظرات یک متخصص بهداشت روان به روز می کند.
به لینک مراجعه کنید »
© 2021 اخبار جهانی ، بخشی از Corus Entertainment Inc.
[ad_2]