“من به جایی که از آنجا آمده ام ادای احترام می کنم”: نسل دوم کانادایی ها در هنگام همه گیری در حال آشپزی هستند

[ad_1]

قبل از همه گیری COVID-19 ، آشیانا-یاسمین کاکرا هرگز برای خودش غذا درست نکرده بود.

وی گفت: “من یکشنبه غذای تایلندی سفارش دادم و سپس آن را برای یک هفته کامل دادم.”

اما وقتی همه گیری ، دانشجوی 21 ساله دانشگاه وسترن را مجبور کرد که نزد والدینش در خانه آنها در شمال شرقی تورنتو نقل مکان کند ، او علاقه مند شد تا از سنت های آشپزی خانواده اش مطلع شود و با ریشه های خود ارتباط برقرار کند.

بیشتر بخوانید:

افراد بیشتری از هر زمان دیگر تحت بانک COVID-19 به بانک های مواد غذایی مراجعه می کنند

کهرا گفت: “وقتی من در دانشگاه بودم ، صبح تا شب آنجا بودم.” “پخت و پز به روشی برای ابراز هویتی که من دارم تبدیل شده است … من از کجا می آیم ادای احترام می کنم.”

كاكرا فقط یكی از كانادایی های نسل دوم كانادایی است كه در طول همه گیری همه چیز درباره غذاهای اجدادی خود بیشتر می آموزد.

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

آشیانا-یاسمین کهرا

مادر و پدر کاکرا از نژاد هندی هستند اما در تانزانیا به دنیا آمده اند. آنها از کودکی به کانادا مهاجرت کرده اند ، و اگرچه هنوز غذاهایی مانند مرغ با کره را برای شام می پزند ، اما برای تهیه غذاهای سنتی و وقت گیر کودکانه مانند بخار ، نان ، غذاهای سنتی هند و آفریقای شرقی.

كاكرا گفت كه تا زماني كه عمه بزرگش در بهار سال گذشته درگذشت واقعاً علاقه وي به آشپزي را برانگيخت.

کهرا گفت: “او شخصی بود که همیشه برای ما غذا درست می کرد.” “روز قبل از مرگ او ، سمبوسه ها را به خانه ما فرستاد.”

در حالی که پدربزرگ کاکرا در حال جمع آوری وسایل مادربزرگ مادر بزرگ خود بود ، تصمیم گرفت که به کهرا مجموعه ای از ادویه جات و قابلمه های سنتی پخت و پز آفریقایی بنام سوفوریا بدهد.

کهرا گفت: “او هیچ دستور العمل نوشته شده ای باقی نگذاشت ، اما من شروع به تلاش برای بازآفرینی آنها کردم.”

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد


برای پخش فیلم







رستوران هندی در تورنتو در طی همه گیری ویروس کرونا رونق گرفت


رستوران هندی در تورنتو در طی شیوع ویروس کرونا – 15 سپتامبر 2020 رونق گرفت.

کهرا ابتدا به مادربزرگ مادری خود برای مشاوره در مورد نحوه تهیه برخی غذاها مراجعه کرد.

کهرا گفت: “او به من توصیه می کند در مورد انواع گلدان و قاشق هایی که استفاده می کند.”

اما از آنجا که تکنیک های مادربزرگش تقریبی بود – پاشیدن ادویه یا تعداد انگشت شماری از مواد دیگر – کهرا برای راهنمایی بیشتر به اینترنت متوسل شد.

وی گفت: “من قطعاً بسیاری از فیلم های یوتیوب مادران را در آشپزخانه تماشا کردم تا بتوانم یک تجسم انجام دهم.”

از آنجا که دستور العمل های خانوادگی اغلب دهان به دهان منتقل می شوند ، منابع اینترنتی مانند YouTube به آشپزهای نسل دوم کمک می کند تا خلا the دستور العمل های غیررسمی خانواده را پر کنند. با اوقات فراغت بیشتر در طی یک بیماری همه گیر ، Cakra می تواند آرام بنشیند و اجرای مختلف دستور العمل های خانوادگی خود را جستجو کند و بهترین تکنیک ها را برای استفاده پیدا کند.

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

وبلاگ هایی مانند آشپزی خوب آسیایی آنها همچنین منبع ارزشمندی برای سرآشپزهای نسل دوم هستند. گرچه وی بعنوان یک گروه فیس بوکی شروع به کار کرد ، اما بعداً بنیانگذار کوین لو وب سایتی را برای جمع آوری و به اشتراک گذاشتن دستورالعمل های ارسالی توسط اعضای گروه ایجاد کرد. این انجمن با بیش از 300000 عضو فقط در فیس بوک ، دستورالعمل های تایوانی ، چینی ، کامبوجی ، تایلندی و غیره را به اشتراک می گذارد.

لو توضیح داد: “من فکر کردم که نیاز به غذای آسیایی بیشتر در رسانه ها وجود دارد.” “این راهی است که به سایر آسیایی ها در مورد ریشه های سنتی خود از طریق غذا بیشتر می آموزد.”

بیشتر بخوانید:

کانادایی ها عادات غذایی خود را در طی شیوع ویروس کرونا تغییر می دهند: گزارشی

در طی همه گیر شدن ، گروه فیس بوک Le سه برابر افزایش یافت ، نشانه این که آسیایی ها بیشتر غذا می پزند و به دنبال منابع برای دستور العمل های سنتی هستند.

در حالی که لو در ونکوور متولد شد ، والدین او از ویتنام هستند. او از کودکی طبخ غذای ویتنامی را یاد نگرفت زیرا والدینش به او گفتند که در مدرسه تمرکز کند.

وی گفت: “وقتی مدرسه را تمام کردیم و شغلی پیدا کردیم ، می خواهیم در مورد آشپزی از والدین خود بیشتر بدانیم و می خواهیم این موارد را در زندگی خود بگنجانیم تا این سنت ها از بین نرود.”

لو ، که با مادرش زندگی می کند ، گفت که این دو موفق شدند مهارت های آشپزی خود را ترکیب کنند.

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

لو گفت: “مادرم کیک ماهی درست می کند ، اما از دستورالعمل استفاده نمی کند ، بنابراین هر بار متفاوت است.”

“معمولاً او فقط از هر ماهی که فروخته می شود ، مانند ماهی قزل آلا یا گوشت قرمز استفاده می کند. اما من به او کمک کردم ماهی هایی با گوشت نرم تر ، مانند فیله های پایه یا ماهی ، انتخاب کند و مواد را اندازه گیری کند تا هر بار که آن را درست کرد ، کیک ماهی با کیفیت و کیفیت بیشتری داشته باشد. “

مانند لو ، كاكرا روش دقیق تر و سنجیده شده ای را به آشپزی ترجیح می دهد. به تدریج ، او تکنیک خود را کامل کرد و یاد گرفت که چگونه یک شیرینی شبیه خامه عمه بزرگش ، پودینگ چاسانی واری بسازد.

آشیانا-یاسمین کهرا

با رسیدن دیوالی در اواسط نوامبر سال گذشته ، کاکرا موفق شده بود که برای خانواده اش انواع غذاهای سنتی را تهیه کند. این کاری بود که خانواده از زمان کودکی کاکرا انجام نداده بودند.

کاکرا گفت: “برای من بسیار مهم بود که دیوالی را در کنار خانواده ام جشن بگیرم.”

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

“من سنگ ریزه ای درست کردم که شبیه یک میان وعده است و مرثیه خوانی هایی که پدربزرگ و مادربزرگم هنگام بزرگ شدن انجام دادند – و انجام آن واقعاً سخت است.”

وقتی پدر كاكرا طعم جلابی او را چشید ، گفت طعم آن درست مثل پدر و مادرش بود.

وی گفت: “از شنیدن آن بسیار خوشحال شدم.”

آشیانا-یاسمین کهرا

در اینجا دستورالعمل های کهرا برای گالی و ماهاراگو ، یک غذای سنتی آفریقای شرقی با خانواده های مختلف ارائه شده است.

مواد تشکیل دهنده ماهاراگو

1 پیاز زرد

2 حبه سیر

1 گوجه فرنگی

2 قاشق چایخوری زردچوبه

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

1 قاشق غذاخوری پودر کاری (خانگی یا فروشگاه خریداری شده)

2.5 قاشق چایخوری Dhana geero (زیره آسیاب شده و گشنیز آسیاب شده – اگر جداگانه اضافه کنید ، 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده و 1 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده اضافه کنید)

1 قاشق چایخوری رب سیر زنجبیل

1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز

1 می تواند لوبیا باشد

1 قوطی شیر نارگیل

1 فنجان اسفناج (منجمد یا تازه)

نمک و فلفل برای چشیدن

مواد اولیه اوگالی

2 فنجان آرد ذرت (آرد اوگالی)

4 لیوان آب

آشیانا-یاسمین کهرا

روش

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

ماهاراگو

  1. پیاز و گوجه فرنگی را به صورت مکعبی برش دهید. کنار بگذار
  2. سیر ریز ریز شده. کنار بگذار
  3. یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​با پیاز ، گوجه فرنگی و سیر گرم کنید. تفت دهید تا نرم شود.
  4. زردچوبه ، پودر کاری ، دانا جیرو و رب سیر زنجبیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید و 2-3 دقیقه بپزید.
  5. لوبیا را اضافه کنید. هم بزنید تا روشن شود.
  6. جعبه کامل شیر نارگیل ، فلفل کاین و تکه های کاین را اضافه کنید. تنظیم بر اساس سطح ادویه ترجیحی.
  7. اسفناج را اضافه کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. در حالی که این در حال جوشیدن است ، ذغال خود را بپزید.

ذغال سنگ

  1. 4 فنجان آب را در یک سفره (یا قابلمه عمیق) گرم کنید.
  2. هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد ، حرارت را به متوسط ​​کاهش داده و 1 فنجان آرد ذغال اضافه کنید.
  3. با قاشق چوبی شروع به مخلوط کردن کنید تا روشن شود.
  4. بقیه آرد ذغال را به آرامی اضافه کنید. بعد از هر بار افزودن کاملاً هم بزنید. روش در اینجا مهم است. با زدن ذغال های یک طرف تابه مخلوط کنید و دوباره مخلوط کنید.
  5. وقتی آرد اضافه شد و مخلوط شد ، درب ظرف را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه بپزید
  6. درب ظرف را برداشته و به هم زدن ادامه دهید. خواهید فهمید که زغال چوب آماده است وقتی به قابلمه یا قاشق نچسبد.
  7. ذغال خود را به شکل یک توپ درآورید و با ماهاراگوت خود سرو کنید.

آندره یو روزنامه نگار مستقلی در تورنتو است. او در مورد زندگی ، فرهنگ ، غذا ، نوشیدنی و تجارت می نویسد.

به لینک مراجعه کنید »




[ad_2]

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *