صاحبان رستوران های هالیفاکس تابستان را در حال افزایش می بینند ، اما می گویند هنوز جنگل را ترک نکرده اند – هالیفاکس
[ad_1]
برخی از صاحبان رستوران های هالیفاکس می گویند که مرحله چهارم برنامه از سرگیری نوا اسکوشیا منجر به افزایش مشاغل شده است ، اما مهمانان هنوز آنطور که انتظار می رفت به سالن های غذاخوری نمی روند.
با وجود بازگشت حباب اقیانوس اطلس ، لیز اینگرام چمبرز ، مالک Le Bistro by Liz ، گفت که با وجود بازگشت حباب اقیانوس اطلس ، گردشگری هنوز مانند گذشته نیست و رعایت فاصله فیزیکی همچنان تعداد میزهایی را که می تواند در خیابان جنوبی خود بنشیند محدود می کند. رستوران پارک خیابان.
او به Global News گفت: “ما افرادی را از نیوبرانزویک و انتاریو دیده ایم ، که قطعاً بازی ما را از نظر سطح تجارت افزایش داده است ، اما تأثیر زیادی بر ما نداشته است.” “من نمی گویم که تابستان غم انگیزی نبود – من کارکنان بسیار خوبی را از دست دادم.”
بیشتر بخوانید: آنچه لیبرال های جاستین ترودو می توانند از کمپین انتخاباتی نوا اسکوشیا بیاموزند
با وجود برخی از چالش ها ، اینگرم چمبرز گفت اسکاتلندی های جدید در حمایت از رستوران های محلی کار خوبی را انجام دادند و بازدیدکنندگان دائمی آن در طول همه گیری این بیماری را فراموش نکردند.
او گفت که همچنین متوجه شده است که برخی از مهمانانش هنگام ورود بیشتر خرج می کردند-این تأثیر را به انزوا از بلوک COVID-19 کاهش داد.
او گفت: “ما مردم را مجبور می کنیم ساعت دو بعد از ظهر استیک و بطری شراب سفارش دهند.” “این بیشتر یک تجربه خوردن است – آنها به روح خود غذا می دهند ، نه اینکه فقط چیزی بخورند.”
لیز اینگرام چمبرز ، مالک Le Bistro by Liz در خیابان جنوبی پارک در هالیفاکس.
الیزابت ماکسفری / اخبار جهانی
اینگرام چمبرز و بسیاری از صاحبان رستوران های دیگر در استان در حال حاضر به برنامه های حقوق و دستمزد دولت فدرال و برنامه های یارانه اجاره ای که در ماه اکتبر منقضی می شود ، دسترسی دارند.
هنگامی که این مدت به پایان رسید ، وی اظهار امیدواری کرد که رهبر دولت جدید استان برای حمایت از بخش غذا و نوشیدنی تلاش کند.
“خوب است که آنها حتی بیشتر به چیزهای کوچک علاقه مند شوند ، مانند پاره کردن خیابان های اطراف ما.”
او توضیح داد که ساخت و سازهای رو به رشد به مشاغل کمک نمی کند تا مشتری جذب کنند ، به ویژه در دوران همه گیری.
او همچنین گفت امیدوار است مقامات بهداشت عمومی به زودی شرایط مسافت را کاهش دهند تا او و سایر صاحبان رستوران ها بتوانند چند میز دیگر را با خیال راحت وارد کنند.
بیشتر بخوانید: انتخابات در نوا اسکوشیا ، همه گیری و اینترنت غیرقابل اعتماد همچنان با هم درگیر است
جیمی زلیوس ، صاحب میخانه زیتون آبی یونانی در جاده کوئینپول ، گفت که برخی از مشتریانش به فاز 4 بازگشته اند ، اما هنوز به سطح قبل از همه گیری نزدیک نشده اند. او معتقد است که برخی از مشتریان محتاط هستند ، اما او همچنین به کاهش ظرفیت صندلی در رستوران اشاره کرد.
وی در مصاحبه ای گفت: “وقتی هیچ درآمدی ندارید ، باید در زمینه های دیگر صرفه جویی کنید ، خواه صرفه جویی در نیروی کار باشد یا اقدامات کاهش هزینه در سایر زمینه های تجاری.”
“اگرچه اوضاع از محاصره های قبلی بهبود یافته است … اما این جایی نیست که باید باشد. ما هنوز راهی طولانی برای پیمودن داریم. “
زلیوس گفت که از پایان دادن به مزایایی مانند یارانه فوق العاده دستمزد کانادا “نگران” و “عصبی” است ، اما برنامه ای برای رفتن به جایی نداشت و آن را یکی یکی گرفت.

به گفته مقامات بهداشت عمومی ، نوا اسکوشیا قرار است فاز 5 را در اواخر آگوست آغاز کند. دکتر روبرت استرانگ ، مدیر ارشد پزشکی قبلاً گفته است که ممکن است این مرحله با تغییراتی در محدودیت ها مانند ماسک و فاصله گذاری انجام شود.
مایکل لیم ، شریک و مدیر عملیات Chain Yard Urban Cidery در خیابان آگریکولا ، گفت که چنین تغییراتی می تواند به بازگرداندن حالت عادی به اتاق چشمه کمک کند.
وی در مورد فاز 4 گفت: “ما قطعاً در حد کامل آنچه که می توانستیم باشیم نیستیم ، اما شروع خوبی بود.” “قطعاً هیجان زیادی در مورد حضور در حیاط بیرون و شام شبانه ما مشغول است.” ما شاهد رشد چشمگیر گردشگران و مشتریان روزانه در گذشته نیستیم. “
بیشتر بخوانید: خانواده ساسکاتون پس از توقف فروش ماسک ها خلاق می شوند
او گفت که مایل است دولت استانی آموزش ببیند که منظور از خرید محلی و گوش دادن به توصیه های انجمن های تجاری محلی چیست.
او توضیح داد: “من فکر می کنم همه در جامعه کسب و کارهای کوچک درک می کنند که حمایت باید در برخی موارد کاهش یابد ، اما اگر به سازمان های خاص گوش دهند و بدانند که آن سازمان واقعاً آسیب می بیند ، خوشحال می شویم که از این حمایت حمایت کنیم.”
© 2021 Global News ، بخشی از Corus Entertainment Inc.
[ad_2]