صاحبان رستوران های هالیفاکس تابستان را در حال افزایش می بینند ، اما می گویند هنوز جنگل را ترک نکرده اند – هالیفاکس

[ad_1]

برخی از صاحبان رستوران های هالیفاکس می گویند که مرحله چهارم برنامه از سرگیری نوا اسکوشیا منجر به افزایش مشاغل شده است ، اما مهمانان هنوز آنطور که انتظار می رفت به سالن های غذاخوری نمی روند.

با وجود بازگشت حباب اقیانوس اطلس ، لیز اینگرام چمبرز ، مالک Le Bistro by Liz ، گفت که با وجود بازگشت حباب اقیانوس اطلس ، گردشگری هنوز مانند گذشته نیست و رعایت فاصله فیزیکی همچنان تعداد میزهایی را که می تواند در خیابان جنوبی خود بنشیند محدود می کند. رستوران پارک خیابان.

او به Global News گفت: “ما افرادی را از نیوبرانزویک و انتاریو دیده ایم ، که قطعاً بازی ما را از نظر سطح تجارت افزایش داده است ، اما تأثیر زیادی بر ما نداشته است.” “من نمی گویم که تابستان غم انگیزی نبود – من کارکنان بسیار خوبی را از دست دادم.”

بیشتر بخوانید: آنچه لیبرال های جاستین ترودو می توانند از کمپین انتخاباتی نوا اسکوشیا بیاموزند

با وجود برخی از چالش ها ، اینگرم چمبرز گفت اسکاتلندی های جدید در حمایت از رستوران های محلی کار خوبی را انجام دادند و بازدیدکنندگان دائمی آن در طول همه گیری این بیماری را فراموش نکردند.

داستان در زیر آگهی ادامه دارد

او گفت که همچنین متوجه شده است که برخی از مهمانانش هنگام ورود بیشتر خرج می کردند-این تأثیر را به انزوا از بلوک COVID-19 کاهش داد.

او گفت: “ما مردم را مجبور می کنیم ساعت دو بعد از ظهر استیک و بطری شراب سفارش دهند.” “این بیشتر یک تجربه خوردن است – آنها به روح خود غذا می دهند ، نه اینکه فقط چیزی بخورند.”

لیز اینگرام چمبرز ، مالک Le Bistro by Liz در خیابان جنوبی پارک در هالیفاکس.

الیزابت ماکسفری / اخبار جهانی

اینگرام چمبرز و بسیاری از صاحبان رستوران های دیگر در استان در حال حاضر به برنامه های حقوق و دستمزد دولت فدرال و برنامه های یارانه اجاره ای که در ماه اکتبر منقضی می شود ، دسترسی دارند.

هنگامی که این مدت به پایان رسید ، وی اظهار امیدواری کرد که رهبر دولت جدید استان برای حمایت از بخش غذا و نوشیدنی تلاش کند.

“خوب است که آنها حتی بیشتر به چیزهای کوچک علاقه مند شوند ، مانند پاره کردن خیابان های اطراف ما.”

داستان در زیر آگهی ادامه دارد

او توضیح داد که ساخت و سازهای رو به رشد به مشاغل کمک نمی کند تا مشتری جذب کنند ، به ویژه در دوران همه گیری.

او همچنین گفت امیدوار است مقامات بهداشت عمومی به زودی شرایط مسافت را کاهش دهند تا او و سایر صاحبان رستوران ها بتوانند چند میز دیگر را با خیال راحت وارد کنند.

بیشتر بخوانید: انتخابات در نوا اسکوشیا ، همه گیری و اینترنت غیرقابل اعتماد همچنان با هم درگیر است

جیمی زلیوس ، صاحب میخانه زیتون آبی یونانی در جاده کوئینپول ، گفت که برخی از مشتریانش به فاز 4 بازگشته اند ، اما هنوز به سطح قبل از همه گیری نزدیک نشده اند. او معتقد است که برخی از مشتریان محتاط هستند ، اما او همچنین به کاهش ظرفیت صندلی در رستوران اشاره کرد.

وی در مصاحبه ای گفت: “وقتی هیچ درآمدی ندارید ، باید در زمینه های دیگر صرفه جویی کنید ، خواه صرفه جویی در نیروی کار باشد یا اقدامات کاهش هزینه در سایر زمینه های تجاری.”

“اگرچه اوضاع از محاصره های قبلی بهبود یافته است … اما این جایی نیست که باید باشد. ما هنوز راهی طولانی برای پیمودن داریم. “

زلیوس گفت که از پایان دادن به مزایایی مانند یارانه فوق العاده دستمزد کانادا “نگران” و “عصبی” است ، اما برنامه ای برای رفتن به جایی نداشت و آن را یکی یکی گرفت.


برای پخش ویدئو کلیک کنید:







نوا اسکوشیا در پی تغییر مرحله به مرحله بازگشایی است


نوا اسکوشیا در حال معکوس شدن برنامه بازگشایی مرحله ای – 29 مه 2021 است.

به گفته مقامات بهداشت عمومی ، نوا اسکوشیا قرار است فاز 5 را در اواخر آگوست آغاز کند. دکتر روبرت استرانگ ، مدیر ارشد پزشکی قبلاً گفته است که ممکن است این مرحله با تغییراتی در محدودیت ها مانند ماسک و فاصله گذاری انجام شود.

داستان در زیر آگهی ادامه دارد

مایکل لیم ، شریک و مدیر عملیات Chain Yard Urban Cidery در خیابان آگریکولا ، گفت که چنین تغییراتی می تواند به بازگرداندن حالت عادی به اتاق چشمه کمک کند.

وی در مورد فاز 4 گفت: “ما قطعاً در حد کامل آنچه که می توانستیم باشیم نیستیم ، اما شروع خوبی بود.” “قطعاً هیجان زیادی در مورد حضور در حیاط بیرون و شام شبانه ما مشغول است.” ما شاهد رشد چشمگیر گردشگران و مشتریان روزانه در گذشته نیستیم. “

بیشتر بخوانید: خانواده ساسکاتون پس از توقف فروش ماسک ها خلاق می شوند

او گفت که مایل است دولت استانی آموزش ببیند که منظور از خرید محلی و گوش دادن به توصیه های انجمن های تجاری محلی چیست.

او توضیح داد: “من فکر می کنم همه در جامعه کسب و کارهای کوچک درک می کنند که حمایت باید در برخی موارد کاهش یابد ، اما اگر به سازمان های خاص گوش دهند و بدانند که آن سازمان واقعاً آسیب می بیند ، خوشحال می شویم که از این حمایت حمایت کنیم.”

© 2021 Global News ، بخشی از Corus Entertainment Inc.



[ad_2]

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.