بانک های غذایی به گونه ای طراحی نشده اند که بتوانند راه حل های طولانی مدت در همه گیر باشند: کارشناسان – ملی


از سال 1986 برداشت شمال یورک از یک دفتر کوچک و انبار بزرگ در شمال تورنتو فعالیت می کند ، جایی که آنها همچنان از 40 آژانس عضو در سطح شهر پشتیبانی می کنند ، همچنین برنامه های غذایی را اجرا می کنند و از راه حل های غذایی طولانی مدت حمایت می کنند.

هنری چیو ، مدیر توسعه و بازاریابی در بانک مواد غذایی ، می گوید که در ابتدای ابتلا به بیماری همه گیر COVID-19 ، بیش از 70 درصد شبکه این سازمان مجبور به بسته شدن شد زیرا این شبکه یا در یک فضای عمومی قرار داشت یا از طریق داوطلبان اداره می شد .

بیشتر بخوانید:

بحران COVID-19 ممکن است باعث عدم امنیت غذایی در بین جوامع اقلیت شود: مطالعات

“ما باید یک شبه عملیات خود را تغییر دهیم. ما تمام فعالیت های داوطلبانه را متوقف کردیم [eliminated] او گفت: “نیروی انسانی زیادی.”

چیو با کندن در جیب های سازمان ، کارمندان دیگری استخدام کرد و تجهیزات محافظت شخصی را نیز تهیه کرد.

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

به گفته چیو ، در حال حاضر افزایش تقاضا برای کمک های غذایی قبل از همه گیری وجود داشت.

“قبل از همه گیری ، ما معمولاً سالانه در حدود 24000 فرد بی نظیر خدمت می کنیم. در سال 2020 ، ما بیش از 51000 خدمت کردیم ، ظاهرا به دلیل همه گیر شدن بیماری “.


برای پخش فیلم







موسسه خیریه مواد غذایی کانادا خدمات اصلی خود را طی COVID-19 ادامه می دهد


موسسه خیریه نجات غذایی کانادا خدمات اصلی خود را طی COVID-19 – 13 آوریل 2020 ادامه می دهد.

در حالی که بانک های مواد غذایی و برنامه های تغذیه ای در مواجهه با یک بیماری همه گیر همچنان به مردم در سراسر کشور کمک می کنند ، مدافعان و سازمان ها می گویند که اینها راه حل های طولانی مدت نیستند. دلایل عمده ای از جمله فقر و مسکن ارزان قیمت وجود دارد.

در آوریل 2020 ، دولت کانادا 100 میلیون دلار اعلام کرد کمک از طریق صندوق امنیت غذایی اضطراری برای حمایت از بانکها و سازمانهای غذایی که در طول همه گیر با ناامنی برخورد کرده اند. یک 100 میلیون دلار اضافی در بودجه در پاییز اعلام شد.

بیشتر بخوانید:

بانک غذا ادمونتون 40 سال خدمت به اعضای جامعه را جشن می گیرد

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

با توجه به الف گزارش 2020 از مراکز غذایی کانادا، عدم امنیت غذایی نزدیک به 4.5 میلیون کانادایی را تحت تأثیر قرار داده است و در دو ماه اول همه گیری ، این تعداد 39 درصد افزایش یافته است و هر هفت نفر را تحت تأثیر قرار می دهد.

گزارش اظهار می دارد که نژادپرستی سیستمی منجر به سطوح نامتناسب بالایی در جوامع نژادپرستی شده است ، خاطرنشان می کند که 17.1٪ تازه واردان ، 28.2٪ جوامع محلی و 28.9٪ سیاهپوستان کانادایی ناامنی غذایی را تجربه می کنند.

علاوه بر این ، پایین بودن دستمزد و اشتغال نامطمئن از جمله عواملی است که بر آسیب پذیرترین جمعیت کانادا تأثیر گذاشته است. در این گزارش آمده است از جمله زنان ، جوانان ، افراد مسن و افراد بدون تحصیلات متوسطه.

“لیست انتظار ما در حال رشد بود”

کوری ریانسون ، مدیر عامل شرکت جامعه بانک غذا در دانشگاه در دانشگاه آلبرتا ، می گوید همه گیری ، بانک مواد غذایی دانشگاه خدمات شخصی را از طریق جمع آوری از راه دور یا تحویل ارائه می دهد.

با توجه به الف گزارش سال 2016 از Meal Exchange، غذا ، هزینه های تحصیل و هزینه های مسکن بیشترین کمک کننده به عدم امنیت غذایی در دانشجویان دوره متوسطه هستند. این گزارش همچنین نشان داد که از هر 5 دانش آموز مورد مطالعه ، دو نفر درجاتی از عدم امنیت غذایی را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید:

چرا نباید کلیشه “دانش آموز گرسنه” را ستایش کنیم

ریانسون امور مالی را به عنوان یکی از بزرگترین مشکلات برجسته کرد. “من واقعاً احساس می کنم که دانشجویان در داستان COVID کمی فراموش شده اند. به نظر من حمایت اولیه اعلام شده از دانشجویان بسیار ناکافی بود. “

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

“بیشتر دانش آموزان 20 ساله هستند. مثل این نیست که کمتر بخورید یا کمتر بخورید [expenses] از بزرگسال یا غیر دانش آموز ، “گفت ریانسون.

اعضای تیم جامعه جلو درب بومی. عکس از Robert Ep.

رابرت اپ از شرکت بومی با درهای ورودی (AFDS) می گوید که این سازمان از سرو قهوه و چند تکه نان به خدمت تقریباً 8000 نفر در ماه از طریق بانک غذایی ونکوور رسیده است.

او می گوید AFDS تصمیم گرفته است باز بماند ، اما همه گیری تفاوت زیادی در توانایی آنها برای خدمت به برخی جوامع ایجاد کرده است.


برای پخش فیلم







داوطلبانی که به توزیع غذا برای ساکنان آسیب پذیر کمک می کنند


داوطلبان در توزیع غذا بین افراد آسیب پذیر کمک می کنند – 1 نوامبر سال 2020

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

وی گفت: “ما نمی توانیم کسی را در ساختمانهای خود داشته باشیم … اکنون باید در خیابان به آنها خدمت کنیم” ، و افزود که این سازمان همچنان به یافتن راه هایی برای کار در حدود COVID-19 ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید:

بحران COVID-19 ممکن است باعث عدم امنیت غذایی در بین جوامع اقلیت شود: مطالعات

سید رضوی مدیر برنامه در رفاه مسلمانان کانادا، یک موسسه خیریه غیرانتفاعی است که انواع برنامه های کمک کانادایی و بین المللی مانند آنها را ارائه می دهد برنامه Malvern Eats در اسکاربورو ، انت این برنامه به ساکنان غذاها و دسرهایی به سبک رستوران ارائه می دهد.

به گفته وی ، این سازمان با موانع زیادی روبرو شده است. اگرچه آنها همچنان به تهیه غذا در خانه های مردم ادامه می دهند ، اما رضوی می گوید افزایش بودجه مورد نیاز برای اصلاح برنامه ها ، علاوه بر انطباق با پروتکل های ایمنی COVID-19 ، دشوار است.

با این حال ، او می گوید که این سازمان به کار خود ادامه داده تا اطمینان حاصل کند که از آنجا که جوامعی که آنها خدمت می کنند گرسنه و همه گیر هستند یا خیر ، آنها به دنبال خدماتی برای کمک به آنها هستند در حالی که آنها به آن نیاز دارند.

به دلیل تقاضای زیاد ، ریزوی می گوید این سازمان همچنین به عنوان داوطلب رانندگی و تحویل و همچنین اهداكنندگان برای كمك به برنامه های خود به حمایت بیشتری نیاز دارد.

وی گفت: “اهدا کنندگان (ما) نیز از کار خود تا امور اقتصادی در شرایط بسیار دشواری قرار دارند ، بنابراین نمی توانند کمک کنند.” “این همه گیری واقعاً ما را تحت تأثیر قرار داده است و ما در حال حاضر میزان كمكی را كه تاكنون استفاده كرده ایم دریافت نمی كنیم.”

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد


برای پخش فیلم کلیک کنید







ویروس کرونا ویروس: بانک های غذایی اوکاناگان رشد تقاضا و کاهش اهدای را مشاهده می کنند


ویروس کرونا ویروس: بانک های غذایی اوکاناگان افزایش تقاضا و کاهش اهدا را مشاهده می کنند – 20 مارس 2020

جولیا هانتر مدیر عامل شرکت بنیاد ذخیره مواد غذایی، یک موسسه خیریه با هدف کاهش تأثیرات زیست محیطی ضایعات مواد غذایی در حالی که از بین می رود شکاف ناامنی غذایی در ونکوور و سایر مناطق بریتیش کلمبیا. این موسسه خیریه غذاهای فاسدشدنی را نجات داده و توزیع می کند و آنها را به سایر سازمان های غیر انتفاعی و خیریه که برنامه های امنیت غذایی را اجرا می کنند تحویل می دهد.

هانتر می گوید از آنجا که این موسسه خیریه به صورت تحویل کالا فعالیت می کند ، آنها توانسته اند تجارت خود را حفظ کنند اما یک چالشی که با آن روبرو شده اند ، کاهش ضایعات مواد غذایی از رستوران ها هنگام بسته شدن است.

وی گفت: “ما می فهمیم که ما واقعاً برای مدت طولانی بیماری همه گیر در این شرایط هستیم.” آنها افزودند که آنها قادر به اجرای یک برنامه آزمایشی برای تحویل جعبه های بیشتر مواد غذایی به خانوارها هستند.

هانتر گفت: “لیست انتظار ما در حال افزایش بود و مردم به ما رجوع می کردند و می خواستند به این برنامه بپیوندند.”

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

“حال و هوایی که اکنون می شنویم فقط مشکلات مالی است ، خواه از دست دادن شغل ، چالش های سلامتی ، تعطیلی مدارس و والدینی که باید از خانه کار کنند و از فرزندان خود مراقبت کنند.”

عکس با مجوز از جولیا هانتر ، بنیاد Food Stash.

برای پرداختن به راه حل های طولانی مدت تلاش کنید

Ep می گوید مردم به مسکن احتیاج دارند و باید مکان های بیشتری برای دسترسی مردم به غذا فراهم شود. “اکنون با بحران COVID ، آنها در اینجا توالت را متوقف می کنند و مردم در خیابان ها مشغول غذا خوردن هستند.”

وی همچنین اضافه می کند اگر افرادی که در خیابان احساس بی خانمانی می کنند می توانند از طریق انسان تغذیه و رفتار انسانی شوند ، این تنش و استرسی را که متحمل می شوند برطرف می کند.


برای پخش فیلم







از زندگی در خیابان گرفته تا کمک به کسانی که این کار را می کنند ، زن داستان زنده ماندن و مقاومت را به اشتراک می گذارد


از زندگی در خیابان گرفته تا کمک به کسانی که این کار را می کنند ، زن داستانی برای بقا و مقاومت – 15 دسامبر سال 2020 به اشتراک می گذارد.

به گفته چیو ، مشتریان North York Harvest هر هفته با قرار ملاقات می آیند و غذایی دریافت می کنند که باید سه روز یا حداکثر 5 روز طول بکشد. وی گفت که هدف آن ارائه کمک های اضطراری و کوتاه مدت است.

داستان زیر تبلیغ ادامه دارد

چیو گفت: “بانک غذا هرگز قرار نیست یک راه حل طولانی مدت باشد.” “ما همیشه شوخی می کنیم که چطور می خواهیم بدون کار کار کنیم. زیرا آخرین چیزی که می خواهید این است که مردم برای تهیه غذای اضطراری کوتاه مدت بیایند. “

چیو اضافه می کند که برای حمایت بهتر از جوامع نیازمند و یافتن راه حل های طولانی مدت ، مقابله با ریشه های اصلی عدم امنیت غذایی مانند فقر و مسکن ارزان قیمت ضروری است. “شما نیاز به تغییر سیستمی دارید. شما به تغییر سیاست نیاز دارید. “

“نان و کره باید به تهیه غذای اضطراری ادامه دهند ، اما در عین حال تلاش های ما برای حمایت از تبلیغات [is] برای اینکه سیاستمداران ما اهمیت مسکن ارزان قیمت را درک کنند یا بودجه استانی را برای بهداشت عمومی حفظ کنند ، “چیو گفت.

بیشتر بخوانید:

“اگر می توانید کمک کنید ، باید”: درختکاری که کمک های مالی خود را برای بانک غذایی ساسکاتون جمع می کند

هانتر همچنین می گوید فقر عامل اصلی عدم امنیت غذایی است و اتلاف مواد غذایی به این دلیل است که سیستم غذایی در دسترس و یا برای نیازهای همه مفید نیست.

وی گفت: “این یک مشکل جدید نیست … این لایه ها روی لایه هایی است که برای ده ها سال این روش را اشتباه انجام داده اند.” وی افزود: “ما واقعاً باید به سرمایه گذاری خود بپردازیم تا مطمئن شویم كه از رویكردی پیشگیرانه استفاده كرده و در واقع مردم را قادر می سازیم.”


برای پخش فیلم







خانوارهای سیاهپوست در طی همه گیری ویروس کرونا بیشترین آسیب را به ناامنی غذایی وارد کردند: متخصص


خانوارهای سیاه پوست که در طی همه گیری ویروس کرونا بیشتر تحت تأثیر عدم امنیت غذایی قرار گرفته اند: متخصص – 2 دسامبر 2020

© 2021 اخبار جهانی ، بخشی از Corus Entertainment Inc.



ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *