افزایش خطر ابتلا به COVID-19 در رستوران ساسکاتون ، رویدادهای جامعه در سنت لوئیس
[ad_1]
مرجع بهداشتی ساسکاچوان می گوید که در پی شیوع یک رستوران در ساسکاتون ، خطر قرار گرفتن در معرض COVID-19 افزایش می یابد.
این مقام بهداشت گفت که در جامعه سنت لوئیس نیز خطر افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید:
آزمایش ویروس کرونا برای کاهش در ساسکاچوان
SHA اعلام کرد که از آتش سوزی در تاریخ 2 فوریه در Feisty Goat Bar و Grill در Diefenbaker Drive خبر داد.
مقامات بهداشتی گفتند که فرد یا افرادی که آلوده شده اند در 23 ژانویه در رستوران بودند.
SHA گفت ، هر کسی که در آن روز آنجا بوده باید بلافاصله به مدت 14 روز خود را منزوی کرده و در صورت بروز علائم با HealthLine 811 یا پزشک یا پرستار خود تماس بگیرد.
مقامات بهداشتی گفتند که تاکنون ، ردیابی قرارداد شش مورد مثبت را تحت تأثیر قرار داده است که چندین خانوار را تحت تأثیر قرار داده است.
[ Sign up for our Health IQ newsletter for the latest coronavirus updates ]
آنها افزودند که خطر قابل توجهی برای گسترش نسل دوم وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
واکسن VIDO COVID-19 در مرحله آزمایش بالینی مرحله 1 است
افزایش خطر ابتلا به سنت لوئیس COVID-19
SHA گفت تعدادی از موارد COVID-19 مربوط به وقایع جامعه در سنت لوئیس بود که بعداً به اعضای خانواده و سایر تماس های نزدیک توزیع شد.
این رویدادها از کریسمس برگزار می شود و شامل برنامه های سرگرمی در فضای باز ، شام ، میتینگ های پوکر و مهمانی های کارت پوکر در خارج از بالن های خانوادگی است.
به افرادی که در یکی از این رویدادها بوده اند گفته می شود که بلافاصله خود را منزوی کرده و برای آزمایش با HealthLine 811 ، پزشک یا پرستار خود تماس بگیرند.
مقامات گفتند ، این شامل هر کسی است که توسط کسی به او آزمایش مثبت داده شده است و بیش از 15 دقیقه و در فاصله شش فوت با او در تماس بوده است.
آنها اضافه كردند كه افرادي كه علائمي را تجربه نكرده اند ولي در رويدادها تا حدودي تعامل داشته اند ، بايد آزمايش را در نظر بگيرند ، زيرا موارد بدون علامت مي تواند منجر به گسترش بيشتر در جامعه شود.

به لینک مراجعه کنید »
© 2021 اخبار جهانی ، بخشی از Corus Entertainment Inc.
[ad_2]